fbpx

Even voorstellen


Van der Meeren Vastgoed en Projectontwikkeling is in 1929 gestart als Van der Meeren Makelaars.

Gedrevenheid, kennis en ervaring hebben in de loop van het bestaan geleid tot groei en verandering.

De oorspronkelijke makelaardij is zo uitgegroeid tot het huidige ‘Van der Meeren Vastgoed en Projectontwikkeling’. ‘Van der Meeren Makelaars’ is wel blijven bestaan, maar heeft nog slechts een administratieve functie voor onder andere het beheer van onze vastgoed- en projectportefeuille. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze onderneming. Evelyn en Jan-Hein van der Meeren hebben dezelfde gedrevenheid om met hun van kinds af meegekregen ervaring de naam Van der Meeren tot een begrip te maken in de vastgoedwereld.

DSC00458
DSC00472

Kristel coordineert het onderhoud van de vastgoedportefeuille en stuurt het technische team aan, om de kwaliteit van de panden te kunnen waarborgen. Tevens is zij de schakel tussen projectontwikkelaar en belanghebbende partijen zoals o.a. gemeente, verhuurmakelaars en toeleveranciers om zo alle operationele processen te optimaliseren.

Kristel van Alphen

Vastgoedmanager

Edgar is als verhuurmakelaar en beheerder verantwoordelijk voor het verhuren en promoten van onze woningen en appartementen. Een goede overdracht voor Edgar is wanneer u het gevoel heeft dat u thuis bent. Hij is professioneel, direct en houdt van aanpakken. Bij Edgar ben je in goede handen als je opzoek bent naar een passende woning!

Edgar

Verhuurmakelaar en beheerder

Janneke is als verhuurmakelaar en beheerder gedreven in het vinden van de juiste match tussen onze woningen en de kandidaten. Haar betrokkenheid zorgt ervoor dat onze huurders zich snel thuis voelen. Ook het begeleiden van expats behoort tot haar expertise. Ze is sterk in communicatie, houd van duidelijkheid en heeft een goede service naar onze leveranciers en huurders hoog in het vaandel staan!

Janneke

Verhuurmakelaar en beheerder

Chris is onze financiële duizendpoot. Hij verzorgt alle facturatie, huurpenningen, afrekeningen van o.a. servicekosten en de contractuele afspraken.

Chris

Financiën